Svenska designers

Är du intresserad av svenskt mode? Då är du inte ensam. Sverige är vida känt för våra många modeess som rör upp stor uppmärksamhet på catwalks över hela världen. Några av Sveriges mest kända modemärken är nyskapande Ida Sjöstedt, alltid lika härliga Gudrun Sjödén och det coola märket ACNE som både gör kläder och accessoarer. Utomlands förknippar många det svenska modet med minimalism där enkla linjer får dominera. Detta stämmer till viss del, men flera svenska designers vågar ta ut svängarna rejält och bidra med mer glitter, glamour och en smula galenskap.

Rätt på festen

Ska du på en stor fest och vill vara säker på att vara rätt klädd? Om du väljer att shoppa från några av våra bäst renommerade märken kommer du garanterat känna dig som festens mittpunkt. Svenskt mode går ofta att urskilja på långt håll eftersom våra duktiga designers lyckas kombinera en självklar snygghet med en skön bekvämlighet. Ibland kan det coolaste klädesplagget vara det mest obekväma, men inte när det gäller våra svenska designers skapelser. I och med att miljö och konsumtion är omdebatterade ämnen i Sverige är plaggen gjorda med eftertanke. När du köper kläder från våra stora märken kan du räkna med att ha dem i garderoben i flera år framöver. Detta är inte slit- och slängprodukter utan tvärtom investeringar som håller i framtiden. Ett populärt svenskt märke som arbetar för hållbarhet är Rodebjer. köp rodebjer online om du har hittat ett plagg som får ditt modehjärta att slå ett extra slag.

Svenskt mode är populärt även utomlands

Svenskt mode för världen

Svenskt mode står sig bra i konkurrensen runtom i världen. I vårt land finns det många märken och designers som har utmärkt sig lite extra. Bland dem räknas häftiga ACNE, charmiga Gudrun Sjödén och det ungdomliga märket Ida Sjöstedt. Det gotländska märket Rodebjer är också ett av dem märkena som bidrar till en mer hållbar konsumtion i och med sina materialval och tillverkningsätt. Ibland behöver man ett plagg för en särskild tillställning, till exempel till en fest eller till ett bröllop. Ida Sjöstedt bröllopsklänning är en favorit bland många blivande brudar eftersom hon kombinerar metervis av tyll med sprakande glitter och häftiga volymer. Om du är en modefantast så är det härligt att äga minst ett designerplagg som kan hänga med stolthet i garderoben. Våra svenska märken har varit lockande för många människor, bland annat kändisar som Kanye West som sågs i en ACNE-tröja på ett röda mattan-event en gång.

Leave a Reply