Långa lockar med streetwear

Saknar du riktigt schyssta surflockar och är alldeles för tunnhårig för att få till det? Då ska du ta en titt på Nordic Hair som kanske är den bästa hårklinik i Sverige? Att kunna visa upp ett vilt hårsvall är något som ses som ungdomligt. Och det är inte konstigt att man saknar hår när man tappar det, många män börjar tappa håret redan i 20 års åldern och det kan vara både sorgligt och traumatiskt. Därför väljer allt fler att genomgå en transplantering av hår för att få tillbaka håret. Det finns nog inget som symboliserar en surfare bättre än en bräda och långa vilda lockar.

Idag finns det flera olika metoder för hårtransplantation vilket gör att man kan anpassa transplantationen efter sitt behov. Nordic Hair Clinic har överfört över 40 000 hårtransplantationer vilket gör att du kan känna dig trygg med att de vet vad de gör. Det är nämligen otroligt viktigt att du känner dig trygg med de som utför ingreppet. De allra flesta märker ett tydligt resultat endast ett par veckor efter att läkningen är klar. Det transplanterade håret växer i samma takt som vanligt hår vilket innebär att du snart kan få tillbaka kalufsen på huvet.

Leave a Reply