Fler designers väljer att skapa plussize kläder

Plussize kläder finns numera i många moderna och väldesignade modeller. Många stora kedjor har idag ett stort sortiment av större kläder och allt fler designers skapar sina egna kollektioner för större storlekar. Alla storlekar är fina och det är något som dagens modeindustri har tagit vara på.

Varför är det populärt nu?

Plussize kläder är en av avdelningarna i klädbutikerna som växer fortast i efterfrågan och försäljning. I USA gick försäljningen för större kläder upp med över 17% under 2016. Hur kommer det sig? Även om fler människor idag behöver större storlekar beror det inte bara på det. I klädbranschen finns det numera en bättre förståelse över att större människor också vill ha moderiktiga kläder som sitter snyggt och är smickrande för figuren. Genom sociala medier har människor lyckats påverka marknaden till att acceptera olika kroppar och förbättra sitt utbud.

Hur påverkade sociala medier det?

Genom att människor med vanliga kroppar har gjort sina röster hörda om nutidens kroppsideal och uppmärksammat att det fanns en brist i utbudet till större människor har läget ändrats. Vi kan idag se att fler och fler klädmärken erbjuder plussize kläder. Dessutom är det fler designers och märken som använder större modeller för att fota sina kollektioner. Marknaden har ändrat sitt sortiment och sina reklambilder när vanliga människor uppmärksammade att de inte var representerade i media. Idag finns det mycket fler kläder att välja på för de som kräver en större storlek än vad det vanliga sortimentet erbjuder.

Var hittar man plussize?

Alla förtjänar att vara snygga och det lättaste sättet att uppdatera sin stil är genom nya kläder. Några väl utvalda plagg kan göra mycket, både för självförtroendet och för utseendet. Det finns många olika butiker idag som erbjuder plussize kläder i olika stilar och av olika märken. En av de roligaste sakerna med att shoppa är att upptäcka nya märken och butiker. Zizzi är en klädbutik som var väldigt tidiga med att erbjuda snygga, trendiga och coola kläder för kurviga människor. Se mer av Zizzis breda sortiment på plussize kläder.

Woman jogging by the bay of Sydney Harbor, Australia

Vad är rätt stil när man är större?

Nu för tiden kan du hitta det mesta inom plussize kläder. För att hitta din egen, personliga stil så gäller det bara att prova dig fram. Du kan till exempel börja med att ta reda på vilken färgskala du bör använda. Har du en favorittröja med en speciell färg? Köp ett plagg i liknande nyans, det är ett säkert kort. Du kan också göra en färganalys där du helt enkelt tar reda på vilken slags nyans som passar dig bäst. Kom dock ihåg att kläder som du känner dig bekväm i är de bästa kläderna, oavsett stil.

Vilka kläder sitter bäst?

Alla har rätt att känna sig snygga, stora som små. Äntligen finns det tillräckligt mycket variation på plussize kläder att välja på för oss som är lite större. Varför är det viktigt att klä sig snyggt? När du känner dig välklädd ökar ditt självförtroende dramatiskt och det är det bästa skönhetstipset som finns. Det finns inget mer attraktivt än en människa som är stolt över sig själv, för då sträcker vi på oss ordentligt. Klä dig i kläder som hyllar din kroppsform!

Hitta din egen stil

Plussize kläder fungerar för alla olika stilar. Efter att många designers och märken uppmärksammade att det fanns en stor efterfrågan till större kläder i trendiga stilar finns det nu ett överflöd av kläder att välja på. Varför inte hitta din egen stil redan idag?

Leave a Reply