Reebok – skor och kläder

Det sportiga streetmodet är hetare än någonsin, och verkar vara här för att stanna ett bra tag. Inom den här stilen hittar du plagg så som hoodies och avslappnade t-shirts, kepsar och mössor, zip-tröjor och såklart snygga sneakers. Populära varumärken är bland andra Adidas, Nike, FILA, Puma och Reebok. Dessa märken har varit populära länge, och är säkra kort inom streetmodet. Trots att Reebok ofta kopplas samman med träningskläder har de även ett gediget utbud av plagg och skor som du även kan bära till skolan eller jobbet, liksom till fest.

Är streetstilen en stil som faller dig i smaken? Då har du inga problem att hitta kläder från exempelvis Reebok på nätet eller i din närmaste sportbutik i staden där du bor. på https://www.kampanjjakt.se/ kan du hitta rabattkod till många olika sport- och streetmärken, vilket är praktiskt om du vill tänka på ekonomin i samband med ditt köp. Med en sådan kod kan du göra riktiga klipp och kanske till och med investera i flera plagg för en överkomlig summa, så spana gärna in Kampanjjakt redan idag för att hitta en bra rabatt.

Ett par snygga sneakers

En fördel med sport- och streetkläder är att de fungerar i många olika situationer. Sneakers kan exempelvis användas såväl till träningspasset som till skolan eller jobbet, men också till festligare situationer – allt handlar om hur de ser ut och vad du kan matcha dem med. Detsamma gäller enklare zip-tröjor, t-shirts och mössor med mera, vilket gör streetkläder till en bra investering.

Klä dig rätt med Reebok

Reebok grundades i Storbritannien år 1895, och har således många år inom branschen på nacken. De blev ordentligt stora under 80-talet och framåt, när trenden med sportiga och urbana kläder växte fram i större utsträckning. Idag ingår Reebok i Adidas Group. Största fokus ligger på praktiska och stilrena kläder för träning, så som joggingskor, träningsbyxor och träningstoppar med mera, men idag tillverkar de också olika kollektioner som riktar in sig mer på streetkläder som du kan bära i andra situationer också.

Streetstilen är populär

Många sport- och streetmärken har sponsorer av olika slag, och Reebok är inget undantag. De har till exempel sponsorer inom NBA och NFL i USA, men också inom brittisk fotboll i form av Bolton Wanderers FC, i och med att det var just i Bolton som företaget grundades.

Många klädmärken väljer också att samarbeta med kändisar för att förstärka och utveckla sitt varumärke, och även här är Reebok inget undantag. De samarbetar med Ariana Grande för tillfället, som alltså är ett av varumärkets ansikten utåt över hela världen. Poängen med samarbetet är framför allt att lyckas nå ut mer till en yngre målgrupp, som också i första hand är dem som lyssnar på Ariana Grandes musik. Hur bra de kommer att lyckas med detta får framtiden utvisa, men det blir med stor sannolikt en succé för Reebok.

Leave a Reply